Credit ipotecar, credit imobiliar si refinantare alte credite imobiliare, credite ipotecare
 »  Home »   Info credite imobiliare/ipotecare »  Actele necesare la vanzarea unui apartament
Credite imobiliare - moneda
» Credit imobiliar/ipotecar LEI » Credit imobiliar/ipotecar EUR » Credit imobiliar/ipotecar USD » Credit imobiliar/ipotecar CHF
Credite imobiliare - destinatie
» Credit imobiliar/ipotecar LOCUINTA » Credit imobiliar/ipotecar TEREN » Credit constructie/renovare » Credite imobiliar/ipotecar PUNTE » Refinantare credit imobiliar/ipotecar
Alte credite imobiliare
» PROMOTII credite imobiliare » Credit romani in strainatate » Credit cu perioada de gratie
Alte calculatoare credite
Calculator plata anticipata Calculator credit maxim Venit minim necesar Compara 2 credite ipotecare Calculator rate credit Calculator venit net
Stiri si articole
Stiri imobiliare Taxe notariale Utile
NEWSLETTER IMOBILIAR

Email :

SONDAJ CREDITE LOCUINTE

Calculator credite imobiliare
» Cel mai ieftin credit imobiliar/ipotecar » Credit imobiliar/ipotecar NET » Credit imobiliar/ipotecar potrivit mie » DAE credit imobiliar/ipotecar » Credit imobiliar/ipotecar maxim » Calculator grad indatorare
Credite imobiliare - avans
» Credit imobiliar/ipotecar fara avans » Credit imobiliar/ipotecar avans 5% » Credit imobiliar/ipotecar avans 10% » Credit imobiliar/ipotecar avans 15% » Credit imobiliar/ipotecar avans 20% » Credit imobiliar/ipotecar avans 25%
Curs valutar/ curs BNR

EUR 4.6288 RON 0.0045 fata de ieri
USD 3.9524 RON 0.0093 fata de ieri
XAU 165.7899 RON 1.4152 fata de ieri
din data de 25 mai 2018oferit de CursValutarBanci.ro
Curs valutar toate valuteleCompara curs valutar Banci

Dobanzi Interbancare
Evolutie Euribor-Robor-Libor

BUBOR / ROBOR
ON: 6.21
1M: 6.77
3M: 6.82
6M: 7.11
12M: 7.11
EURIBOR
1M: 0.847
3M: 1.045
6M: 1.269
12M: 1.54
LIBOR
 USDCHF
1M: 0.25625 0.13167
3M: 0.28844 0.17083
6M: 0.4525 0.24
12M: 0.76538 0.51833Actele necesare la vanzarea unui apartament

[Miercuri ,27 Iun 2007]

1. Actele de proprietate in original

2. Certificat fiscal de la Directia Taxe si Impozite Locale sau Primaria Localitatii unde se afla apartamentul - pentru judete. In certificatul fiscal trebuie precizat obligatoriu: proprietarul sau proprietarii cu numele corect; adresa corecta a apartamentului; suprafata de teren aferenta; fara datorii.

3. Certificatul fiscal nu trebuie sa fie mai vechi de 3 zile si trebuie sa fie eliberat in luna in care se incheie contractul de vanzare cumparare in forma autentica.

4. Incheierea de carte funciara de la judecatoria de sector sau de la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara - Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara - Biroul de Carte Funciara de sector.

5. Extras de carte funciara (valabil 5 zile de la data depunerii cererii la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara - Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara - Biroul de Carte Funciara de sector), care se obtine numai de biroul notarial. In extras trebuie precizata adresa corecta a apartamentului (aceea din titlul de proprietate); numele corect al proprietarului / proprietarilor; ca imobilul nu este grevat de sarcini.

6. Adeverinta de la asociatia de locatari / proprietari din care sa reiasa ca apartamentul nu are datorii la cotele de intretinere, vizata la primaria de sector.

7. Ultima chitanta de achitare a energiei electrice.

8. Dosar cadastral in copie.

9. Certificate de casatorie vanzatori si cumparatori (daca este cazul), sau sentinta civila de divort cu mentiunea "definitiva si irevocabila".

10. Buletinele / cartile de identitate (trebuie sa fie in perioada de valabilitate).


Toate documentele se prezinta in original.Alte articole financiare/imobiliare similare


Modificari in programul "Prima casa"

In cazul in care un client al programului "Prima casa" este pus in situatia in care nu isi mai poate achita creditul alocat pentru achizitionarea unei locuinte, acesta va fi transferat unui alt solicitant impreuna cu ratele aferente.

Credite imobiliare/ipotecare in conditii speciale de la Garanti Bank

Potrivit unui comunicat al bancii, incepand cu data de 1 martie 2010, GarantiBank ofera conditii speciale pentru toate creditele imobiliare/ipotecare acordate persoanelor fizice in perioada 1 martie - 14 mai 2010..

In cadrul acestei oferte, dobanda pentru orice credit imobiliar/ipotecar, in orice valuta, este redusa cu 0,5%

Emporiki scade dobanzile la creditele imobiliare/ ipotecare ca umare a reducerii de marja

Potrivit unui comunicat al bancii, EmpoRiki Bank Romania si-a redus marja aferenta creditelor imbilare/ipotecare din portofoliu.

Astfel, in prezent, pentru creditele imobiliare/ipotecare in euro , EmpoRiki Bank

Creditele ipotecare de la Intesa Sanpaolo Bank au alta formula de calcul a ratei dobanzii

Potrivit unui comunicat al bancii, creditele ipotecare oferite de Intesa Sanpaolo Bank au alta formula de calcul a ratei dobanzii.

Astfel incepand cu luna octombrie, formula de calcul a ratei dobanzii pentru creditele ipotecare tine cont de indicele EURIBOR la 1 luna si pentru creditele ipotecare in euro, respectiv ROBOR/BUBOR la o luna pentru cele in lei.

UnicreditTiriac Bank va acorda credite in cadrul programului Prima Casa din 12 august

Potrivit unui comunicat al banci, din 12 august 2009 UnicreditTiriac Bank va acorda credite in cadrul programului Prima Casa.

Banca va oferi credite ipotecare atat in euro, cat si in lei, la o rata a dobanzii formata din valoarea Euribor la 3 luni + 4,00% si respectiv Robor la 3 luni + 2,5%.

Home | Stiri imobiliare | Impozite/taxe imobiliare | Lumea imobiliara | Cauta Credit imobiliar, credit ipotecar, credit punte | Contact | Termeni si conditii
Copyright 2007-2018